Alex Inflight Produse Catering

Succesul Dumneavoastră înseamnă şi succesul Nostru!

Produse Catering

Apa plata 125 ml sau 200 ml

Apa plataAcest produs este destinat in special catering-ului oferit la bordul aeronavelor, autocarelor sau trenurilor, minibarurilor din hoteluri, clinicilor si spitalelor, etc. A fost produs in conformitate cu cerintele specifice ale pietei si in concordanta cu toate regulile actuale privind siguranta alimentara.
La cerere eticheta se poate personaliza devenind un excelent mijloc de promovare pentru afacerea dumneavoastra. Poate fi oferit atat in varianta de 125 ml cat si de 200ml.

Suc natural de portocale 125 ml sau 200 ml

Suc natural portocaleCa şi apa plată, sucul de portocale 100% natural este destinat în special catering-ului oferit la bordul aeronavelor, autocarelor, trenurilor, minibarurilor din hoteluri, etc A fost produs în conformitate cu cerinţele specifice ale pietei şi în concordanţă cu toate regulile actuale privind siguranţa alimentară.
La cerere eticheta se poate personaliza devenind un excelent mijloc de promovare pentru afacerea dumneavoastră. Poate fi oferit atât in varianta de 125 ml cât şi de 200ml.

Ruselina Ice Tea 125, 200 sau 330 ml

Ruselina ice teaProdusul este destinat în special catering-ului oferit la bordul aeronavelor autocarelor, trenurilor, minibarurilor din hoteluri, etc. Este o băutură răcoritoare în orice sezon, preparată din extract de ceai negru pasteurizat cu aromă de lămâie sau piersică.
La cerere eticheta se poate personaliza devenind un excelent mijloc de promovare pentru afacerea dumneavoastră. Poate fi oferit atât in varianta de 125, 200, sau 330 ml.

Stereo Water 330 ml

Stereo WaterAcest produs cu etichetă patentată este destinat in principal industriei transporturilor şi turismului. Datorită formei etichetei este foarte potrivit pentru promovarea identităţii firmei dumneavoastră intr-o manieră inedită.

Stereo Water 330 ml

Alune migdale cajuAceste produse sunt destinate in principal industriei hoteliere şi catering-ului.
La cerere eticheta se poate personaliza devenind un excelent mijloc de promovare pentru afacerea dumneavoastră.

Apă minerală/plată “Diamond” 275 ml

Apa DiamondProduse din gama premium, destinate in principal industriei hoteliere şi catering-ului.
Îmbuteliate în elegante ambalaje de sticlă, produsulele sînt oferite atât în varianta carbogazoasă cât şi plată, pentru a satisface toate gusturile consumatorilor.

Vin spumant ateri

Vin Spumant demisecÎmbuteliat in ambalaj de plastic reciclabil, produsul are o greutate mult mai mică decit produsele tradiţionale oferite in ambalaj de sticlă, este mult mai sigur, fiind perfect pentru serviciul la bordul aeronavelor. Produs, destinat in principal industriei hoteliere şi catering-ului.

Dressing salată

salad dressingVă oferim o gamă largă de sosuri pentru salate, ambalate în diverse forme (plicuri 12, 20g sau sticle PET de 8, 20 sau 30ml.) Produse din ulei de masline extra virgin, ulei de rapiţă, ulei de sâmburi de struguri cu diverse adaosuri din extracte naturale cum ar fi: busuioc, lamâie, vin de Sherry etc., constituie combinaţia perfectă pentru salate. sunt oferite atât pentru clasa business cit şi pentru clasa economic.

Capsule dulceaţa

Capsule dulceataProduse de o calitate deosebită, echilibrate, şi intr-o gamă foarte variată, destinate deopotrivă claselor business şi economic, acestea reprezintă un desert perfect plin de vitamine. Puteţi incerca dulceaţa de caise, de zmeură, de fragi sau de piersici…Nu veţi regreta.

Meniuri speciale

meniuri specialeSunt concepute conform cerinţelor persoanelor religioase sau cu probleme de sănătate (diabetic). Meniurile Kosher şi Halal sunt certificate de reprezentanţi oficiali ai cultelor musulman şi iudaic. În acest fel oferim meniuri gustoase respectând în totalitate cerinţele religioase. De asemenea oferim meniuri sarace in grăsimi şi colesterol, meniuri fără sare sau meniuri organice.

Tablete de ciocolată pentru cafea 5g

Tablete ciocolata cafeaPuţini sunt cei pe care să reziste tentaţiei unei porţii de ciocolată fină. Tot puţini sunt şi cei cărora le displace savoarea unei cafele, simple, cu sau fără lapte ori frişcă. Dulci şi aromate ispite, aceste produse sunt cunoscute pe tot mapamondul ca cele mai minunate delicatese din lume.

Succesul Dumneavoastră înseamnă şi succesul Nostru!