Alex Inflight Produse Catering

Succesul Dumneavoastră înseamnă şi succesul Nostru!

Accesorii Calatorie

Prosoape calde si servetele parfumate/umede

Reimprospatarea fetei este esentiala in calatoriile lungi. De aceea am dezvoltat o gama larga de accesorii calatorie precum prosoape si servetele umede, pentru a uita de stress-ul generat de calatorie. Aceasta gama include o multitudine de arome impregnate in servetele umede fabricate din materiale textile sau netextile. Nu trebuie omisa nici gama de lux a prosoapelor din bumbac oferite in tavite din plastic sau cutii din carton, prosoape care pot fi oferite atât calde cât si reci pentru confortul clientilor dumneavoastra.

prosoape-calede servetele prosoape

Pungi rau de aer

Fabricate din hartie laminata de cea mai buna calitate, rezistenta la apa, produsele pot fi personalizate prin printare cu pana la 4 culori. Vi le oferim in diferite forme: cu margini pliabile, cu marginea superioara perforata, cu clip de inchidere….Alegerea este a dumneavoastra.

pungi-rau-aer pungi-rau-aer

Sac textil rezistent la foc

Esential pentru siguranta in timpul zborului, acest produs este realizat din materiale testate, rezistente la foc. Poate fi folosit pentru depozitarea fetelor de masa, a naproanelor, servetelor, paturilor etc. De asemenea acest produs poate fi realizat intr-o gama variata de culori si poate fi personalizat prin imprimare cu logo-ul companiei dumneavoastra.

sac-textil-rezistent-la-foc

Seturi de calatorie

Designerii nostri lucreaza constant pentru a crea noi seturi de accesorii calatorie. Acestea contin ciorapi, masca pentru somn, periuta si pasta de dinti, dopuri pentru urechi, etc, fabricate de cei mai renumiti producatori din domeniu . Personalizate, acestea devin un excellent mijloc de reclama pentru compania dumneavoastra.

seturi-calatorie

Succesul Dumneavoastra inseamna si succesul Nostru!