Alex Inflight Produse Catering

Succesul Dumneavoastră înseamnă şi succesul Nostru!

CARES

CARES – Calea cea mai sigura pentru copii de a zbura
Administraţia Aviaţiei Federale Americane (FAA), Academia Americană de Pediatrie precum şi toate organizaţiile pentru siguranţa copiilor îi îndeamnă pe părinţi, atunci când călătoresc cu avionul, să aducă centuri de siguranţa pentru copii lor. Centura de siguranţă din avion nu-i protejează pe copii cu vârste mici care nu se pot pregăti singuri pentru un caz de urgenţă. Dar până să apară CARES, singura metodă autorizată de siguranţă pentru copii a fost scaunul pentru copii folosit în maşină. Mărimea şi greutatea scaunelor pentru maşini îi descuraja pe părinţi să le transporte cu ei prin aeroporturile pline şi prin avioane – astfel, foarte mulţi copii călătoresc neavând acelaşi nivel de siguranţă de care se bucură părinţii lor. CARES este răspunsul la rezolvarea acestei situaţii.

  1. CARES înseamnă Sistem de siguranţă a copiilor în călătoriile cu avionul.
  2. CARES reprezintă un tip de dispozitiv cu chingi proiectat pentru copiii care cântăresc între 10 – 20 kg (22 – 44 lbs) şi care stau pe locurile proprii în avion. (în general sunt copii între 1 şi 4 ani şi jumătate)
  3. CARES este primul şi singurul tip de chingi de siguranţă autorizat de FAA pentru folosinţă în toate aeronavele înregistrate în Statele Unite ale Americii, pentru toate fazele zborului (rulaj, decolare, turbulenţe şi aterizare) – singura alternativă la scaunul de maşină.
  4. CARES înlocuieşte scaunul de maşină în timpul călătoriei cu avionul şi oferă acelaşi nivel de siguranţă (ELOS) ca şi scaunul de maşină.
  5. CARES cântăreşte doar 0,5 Kg (1 pound) in timp ce scaunele pentru maşină cântăresc între 7 si 10 Kg. (15 şi 20 lbs)
  6. CARES este furnizat într-o husă de 15 cm (6 inch) care incape în buzunar sau într-o geantă. (Scaunele pentru maşină au o înălţime de 60 cm (2ft) şi 50 cm (20in) lărgime, sunt grele şi mari, fiind greu de transportat atât în aeroporturi cât şi în avion).
  7. CARES este proiectat special pentru călătoriile aeriene: este portabil, cântăreşte puţin şi este uşor de manevrat. CARES este produs de catre AM-SAFE, principalul producător mondial de centuri, airbaguri şi sisteme de siguranţă pentru industria aeronautică.
  8. Iţi ia doar un minut pentru a instala CARES într-un scaun de avion şi extinde centura obişnuită.
  9. Părinţii care au nevoie de scaunul de maşină la finalul călătoriei, vor putea să-l transporte ca bagaj de cală şi să-şi aducă propriul CARES la bord.
  10. CARES a fost autorizat pentru utilizarea în aeronave în Canada, Marea Britanie, Australia, Noua Zeelandă şi Singapore. Multe alte ţări sunt în curs de autorizare a CARES.

Pentru mai multe detalii vă rugăm vizitaţi site-ul producătorului www.kidsflysafe.com