Alex Inflight Produse Catering

Succesul Dumneavoastră înseamnă şi succesul Nostru!

Oloves

OLOVES „The Healthy Olive Snack” – Câştigător al premiului Mercury

Sub sloganul „Un pic de dragoste în fiecare măslină”, Oloves este un produs nou pe piaţa snacks-urilor, oferind alternativa sănătoasă la chipsuri, alune şi dulciuri. Fiecare pacheţel fără lichid, conţine delicioase măsline naturale fără sâmburi crescute în Spania, perfecte pentru ronţăială. Oloves sunt disponibile în pungi de 30 de grame şi au un termen de valabilitate de 18 luni în condiţii de temperatură ambientală. Măslinele verzi conţin numai 40 de calorii/pungă, de aceea constituie alternativa sănătoasă pentru toţi iubitorii de snacks-uri şi sunt ideale pentru industria transporturilor de călători.

Oloves sunt oferite în punguţe din folie de aluminiu alimentar, care, odată deschise, iau forma unui mic vas/bol din care puteţi lua măslinele cu uşurinţă. Ambalajul este sigilat fiind astfel mult mai igienic decât măslinele vrac şi mult mai convenabil pentru că te scuteşte de spălatul farfuriilor şi bolurilor convenţionale. Varianta pentru retail este oferită în cutii conţinând 12 unităţi, iar cea pentru companiile de transport (aviaţie, naval, terestru) în cutii de 300 de unităţi. Oloves este membru al comunităţii ce donează 1% pentru Planetă, unde 1% din vânzări merge spre managementul de mediu.

Măslinele sunt considerate o gustare sănătoasă şi Oloves conţin doar 40 de calorii per unitate, ceea ce le face perfecte pentru consumatorii care doresc să se hrănească sănătos, fară a compromite gustul. Sunt delicioase măsline verzi de Sevilia, marinate şi fiecare sortiment se bucură de o prezenţă interactivă a brand-ului, cum ar fi de infoservice al consumatorului prin Skype, care adaugă o culoare personală produsului. Produsele sunt de asemenea neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon si oferă un procent din vânzari către managementul pentru combaterea încălzirii globale.

Dar adevărata satisfacţie este dată de gustul măslinelor, care satisfac pofta cu fiecare porţie.

Pentru a vizualiza prezentarea produsului click aici sau pe poza

oloves2 oloves

Succesul Dumneavoastră înseamnă şi succesul Nostru!