Alex Inflight Produse Catering

Succesul Dumneavoastră înseamnă şi succesul Nostru!

Confort

Capişoane de unică folosinţă

Capisoane unica folosinta

Destinate acoperirii tetierei scaunelor din aeronave, trenuri, autocare, etc. in acest fel asigurându-se un grad ridicat de igienă personală. Produsele pot fi personalizate cu sigla sau logo-ul clientului devenind un mijloc ieftin de reclamă. Produsele se pot confectiona in diferite dimensiuni la cerere, si au aplicat velcro mama la unul din capete.

 

Pături Fleece

paturi fleceLa ora acuală există un trend crescător in industria de călătorii, in vederea reducerii efectelor negative asupra mediului inconjurator datorate spălarii (in medie este nevoie de 7 litri de apă pentru spălarea unei pături). În afară de costurile datorate spălării mai intervin costuri in legătură cu transportul şi reciclarea păturilor pentru a fi refolosite. Din ce in ce mai multe companii aeriene se orientează către păturile fleece ca o alterntivă viabilă în reducerea costurilor şi pentru protejarea mediului înconjurător.

 

Pături unică folosinţă

Paturi unica folosintaAceste pături fabricate din polyester sunt foarte ieftine si pot fi oferite gratuit pasagerilor. În anumite cazuri pot fi vândute la bordul mijloacelor de transport în pachete de călătorie, impreună cu ciorapi, mască pentru somn şi dopuri pentru urechi, de exemplu. Personalizate, acestea devin un excellent mijloc de reclamă pentru compania dumneavoastră.
Pentru clasele business si VIP vă oferim aceste produse fabricate din fibre naturale, in diferite dimensiuni, pentru a se potrivi cu cerinţele dumneavoastră

Perne si feţe de pernă (rotabile sau de unică folosinţă)

Perne si fete de perna

Comercializăm o gamă largă de produse de înaltă calitate, fabricate din fibre neinflambile. Moi si mătăsoase, cu dimensiuni executate după cerinţele dumneavoastră, produsele pot fi de unică folosinţă sau de folosinţă multiplă. Putem realiza aceste produse dintr-o multitudine de materiale cum ar fi jaquard, ţesături colorate. De asemenea produsele pot fi personalizate la cerere prin broderie sau imprimare.

 

Şervete şi feţe de masă

Servete si fete de masa

Fabricate din fibre naturale de bumbac sau în amestec cu polyester, feţele de masa, husele pentru cărucioarele de servire şi şervetele, dau o notă unică companiei dumneavoastră. De asemenea vă oferim o gamă largă de feţe de masă şi şervete de unică folosinţă din Airlaid foarte absorbant, care pot fi personalizate prin imprimare cu până la 4 culori.

 

 

Succesul Dumneavoastră înseamnă şi succesul Nostru!