Alex Inflight Produse Catering

Succesul Dumneavoastră înseamnă şi succesul Nostru!

Echipamente Catering

Cutii dejun din plastic

cutii dejun plastic
Concepute special pentru cărucioarele Atas sau KSSU, aceste produse sunt folosite de marea majoritate a companiilor aeriene din întreaga lume. Pot fi oferite în diverse dimensiuni astfel încât să satisfacă si cele mai exigente cerinţe.

Cutii dejun din carton

Realizate din material 100% reciclabil, au avantajul de a putea fi personalizate prin policromie devenind un mijloc ieftin şi eficient pentru promovarea companiei dumneavoastră. Pot fi realizate intr-o multitudine de dimensiuni.

Casolete de unică folosinţă din plastic

sunt folosite pentru servirea mâncarurilor reci, salate, deserturi, etc. Proiectate special pentru a fi folosite în componenţa cutiilor dejun din plastic sau carton.

Casolete din aluminiu pentru mâncare caldă

casolete aluminiu mincare caldaSpecial concepute pentru servirea produselor calde, au interiorul lăcuit si capac perforat pentru o încălzire uniformă a conţinutului. Se pot personaliza la cerere cu logo-ul companiei dumneavoastră. Corespund 100% normelor HACCP.

 

Seturi tacâmuri din plastic (diverse combinaţii)

seturi tacamuri plasticSeturile conţin cuţit, furculiţă, linguriţă, serveţel, condimente (sare, piper, zahăr), şerveţel parfumat, lapte pentru cafea etc, in combinaţiile cerute de dumneavoastră. Pentru cantităţi minime, se pot personaliza cu sigla companiei dumneavoastră.

 

Sertare din plastic

sertar plasticConcepute special pentru a fi utilizate in cărucioarele de servire Atlas sau KSSU, vă oferim acest produs întro mare varietate de culori

 

Separatoare sertare

separatoare sertareAccesorii foarte utile pentru păstrarea în siguranţă a echipamentului fragil din sticlă sau porţelan, pahare, ceşti, etc. reducând considerabil costurile alocate cumpărării veselei şi sertarelor pentru păstrarea acesteia , prin simplul fapt că, utilizând aceste produse, un sertar simplu, se poate transforma în câteva secunde într-un sertar pentru păstrarea paharelor în siguranţă în timpul zborului, de exemplu.

Accesorii cărucioare catering

accesorii carucioareFoarte utile personalului de cabină, aceste produse sunt special concepute pentru cărucioarele ATLAS sau KSSU. sunt astfel compartimentate încât să păstreze în siguranţă sticlele de băuturi, paharele, ceştile sau oricare alt echipament folosit pentru servirea pasagerilor dumneavoastră.

 

Feţe de masă antialunecare

fata masa antialunecareDisponibile intr-o gamă foarte variată de forme şi dimensiuni, în aşa fel să poată satisface orice exigenţe ale clienţilor noştri, feţele noastre de masă antialunecare, pot fi folosite pentru a personaliza meniurile servite de clienţii dumneavoastră. Produsele se pot personaliza prin imprimare cu pâna la 4 culori şi sunt acoperite cu un strat special antialunecare care împiedică vărsarea lichidelor şi previne accidentele neplăcute.

Pahare din sticlă personalizate

pahare sticlaProduse destinate claselor first si business, pot fi personalizate, la cerere, cu logo-ul companiei dumneavoastră

 

Ceşti din portelan

cani portelanFabricate din porţelan profesional, mai uşor şi mult mai rezistent decât porţelanul clasic, dau o eleganţă aparte serviciilor oferite pasagerilor.

 

Succesul Dumneavoastră înseamnă şi succesul Nostru!