Alex Inflight Produse Catering

Succesul Dumneavoastră înseamnă şi succesul Nostru!

Minioliva

Comod, curat, sanatos, versatil…DRESING-URI ALCALA OLIVA

Ulei de masline extra virgin

Ulei extra virgin obţinut prin presare la rece. Extras din măsline selecţionate, sănătoase şi aflate în stadiul optim de maturizare, din varietăţile traditionale ale regiunii Sierra Sur (Alcala la Real), produs pentru a satisface cele mai exigente gusturi.

Minioliva se prezintă întrun recipient comod care garanteaza aplicarea numai acantităţii de ulei sau de oţet ce urmeaza să fie consumat. Este un recipient al cărui distribuitor (aplicator) permite dozarea, evitând astfel scurgerea. Datorită dimensiunii sale poate fi luat oriunde , iar siguranţa recipientlui îl face ideal pentru orice ocazie.

Cutie transparentă

Conţinând 100 monodoze de ulei de măsline extra virgin şi cu sistem de deschidere în partea superioară, acest recipient ne permite să păstrăm monodozele în aşa fel încât să avem acces la ele în orice moment. Este ideal pentru acele baruri, cafenele si restaurante care doresc să însoţească şi să înfrumuseţeze produsele oferite cu acest dressing.

Bomboniera

Recipient în formă de bombonieră ce conţine 11 monodoze de ulei de măsline. Datorită designului său inovativ poate constitui un cadou special

Oţet de Jerez

Monodoza cu oţet de Jerez, extraordinar de aromat, cu gust delicat, delicios şi de o intensitate surprinzătoare. Obţinut pornind de la vinurile de Jerez supuse unui proces tradiţional de fermentare, păstrare şi expunere la soare, ce îi conferă o personalitate proprie. Aceste vinuri sunt supuse procesului de fermentare acetică şi ulterior păstrate în butoaie din lemn. Toate aceste procese sunt controlate îndeaproape de denumirea de origine „Vinagre de Jerez”

Este un condiment fundamental în bucătaria tradiţională Andaluză (esenţial în prepararea gazpacho) şi poate umple de nuanţe extraordinare orice sos, salată, platouri marinate, murături sau garnituri.

Pachet cu ulei, oţet şi sare

Gândindu-se la comoditatea consumatorului, Alcala Oliva prezintă un pachet ce conţine o monodoză de ulei, o monodoză de oţet şi un pliculeţ de sare de 1 gram. În acest fel, se grupează cele 3 ingrediente principale pentru asezonarea atât a unei salate tipice, cât şi a altor preparate.

Cutie specială

Cu un design ce evidenţiază versatilitatea acestui produs, se prezintă acest recipient ce contine 18 monodoze de ulei de măsline extra virgin.

Succesul Dumneavoastră înseamnă şi succesul Nostru!

Pentru a vizualiza prezentarea produsului click aici sau pe poze

minioliva minioliva2 minioliva3 minioliva4 minioliva5 minioliva6